DOMAĆINSTVO ČULIG

 

Na 55 km od Zagreba, u neposrednoj blizini na obali Kupe smjestio se drevni grad Ozalj sa svim svojim ljepotama: Starim Gradom, Etno selom, hidroelektranom, … Odmah preko brda u malom ali lijepom Krašiću nalazi se rodni dom i Svetište Blaženog Alojzija Stepinca.

Objekt koji se nalazi u srcu prekrasne prirode mjesta Vrhovac sadrži:
- 7 dvokrevetnih soba sa kupaonicom
- salu za 60 osoba
- zatvorenu i otvorenu terasu za cca 70 osoba te vinski podrum
Mirna atmosfera položaja samog objekta učinit će Vaš san mirnim i ugodnim. Bez gradskog vreve i buke. Ambijent svake sobe čini prekrasna posteljina, drveni
namještaj iz lokalnih šuma te ugodno osvjetljenje čini ovaj prostor prozračnim i vedrim.

Prehrana
Svi domaći specijaliteti pripremljeni su u bogato opremljenoj kuhinji kojom upravlja gospođa Ana, a prepoznatljivi specijaltet od veprovine ispod peke dolazi velike krušne peći. Sala raspolaže kapacitetom od 60 ljudi, u kojoj organiziramo proslave, domjenke, kušanja vina, gdje se poslužuje isključivo domaća hrana pripremljena iz domaćih lokalnih namjernica. Unutar sale nalazi se šank te veliki kamin koji svojom toplinom stvara topli ugođaj tokom oštrih zima.

Vinski podrum
Graševina, rajnski rizling, sauvignon, pinot bijeli, cabernet sauvignon, žuti muškat… čuvaju se na uvijek postojanoj temperaturi vinskog podruma. Osim dobrog vina možemo Vam ponuditi i dobru domaću šljivovicu te razne vrste domaćih likera iz vlastite proizvodnje: liker od jagode, višnje, divlje trešnje, oraha, kupine… Za goste domaćinstva rado ćemo organizirati izlete u okolicu, a ako želite možete se priključiti i izradi džemova, berbi grožđa. Domaćica će s Vama rado podjeliti i tajnu izrade najfinije štrudle u ovom kraju :-)

KONTAKT