LINDEN TREE RETREAT & RANCH

 

Linden Tree Retreat & Ranch je idalno mjesto za avanturiste koji su u potrazi za nečim potpuno drugačijim. Opušteno okruženje i autentični intimni ambijent postat će Vaš dom daleko od doma no ova oaza u divljini u mogućnosti je prihvatiti samo nekoliko gostiju odjednom. Smješten u dolini, unutar parka prirode Velebit, ranč je sjedinjen s divljinom i šumovima prirode, a ovo osebujno "mjesto za bijeg" se prostire na 25 hektara privatnih pašnjaka i šuma koji su smješteni unutar 250000 hektara UNESCO rezervata biosfere.

Smještaj je moguć u:
- sobama
- apartmanima
Dvije dvokrevetne i dvije jednokrevetne sobe će Vas nakon napornog dana opustiti svojim pažljivo odabranim namještajem, udobnim krevetima, masažnim tuševima, priodnom jednostavnošću i dobrom izolacijom koja je postignuta ovčjom vunom. Drvo za izgradnju vrata, prozora i namještaja je izvorno s ranča kao dio održivog šumskog programa i izrađeno je u suradnji s lokalnim stolarom. Samim Vašim boravkom ovdje, podupirete i lokalnu zajednicu.

Drvena kućica

Mjesec koji pleše je drvena kućica koja se sastoji od 2 djela:
- na prvom katu se nalaze 2 spavaće sobe, kupaonica, kuhinja i dnevna soba s terasom
- na drugom katu nalazi se deluxe apartman s velikom spavaćom sobom i prostorm za sjedenje, kupaonica i terasa s posebnim ulazom.
Prvi kat može smjestit do 7 osoba, a apartman do 4 osobe.
Ove dvije smještajne jedinice se mogu iznajmiti odvojeno ili zajedno kao jedna cjelina.
Sam ambijent, peć na drva i odlična knjiga u večernjim satima postaju bijeg u idealnu zimsku idilu.

Indijanski tipi šatori

Za sve koji žele biti blčiže prirodi. Tijekom dana unutar šatora će Vas pratiti svjetlost koja se nikako ne može usporediti s danjom svjetlosti koju možete doživjeti u kući ili stanu, a za vrijeme kiše prepustite se bubnjanju kišnih kapi u udobnom, suhom i prostranom ambijentu. Kada padne noć, pogotovo za vrijeme punog mjeseca, sjedne drveća koje Vas okružuje, izgledat će kao slike na zidovima. Sve varijante smještaja imaju krevete odjevene u meku posteljinu, privatne kupaonice (kupaonice u indijanskim šatorima su odvojene), trijemove i pogled na planine. Smještaj je u skladu s najboljim uvjetima života na ranču uz pregršt zabavnih sadržaja kako bi se gosti mogli opustiti nakon cjelodnevnog jahanja ili avantura u divljini; Saloon, tajni vrt s bazenom, studio za jogu/vježbe... .i unutarnji i vanjski prostor je dovoljno velik kako bi gosti imali osjećaj nesputanosti i udobnosti.

Prehrana:

Linden Tree Retreat & Ranch će Vam pružiti nezaboravno iskustvo kada je prehrana u pitanju. Bazirana na zdravom načinu života, posvećenosti okolišu i lokalnoj zajednici, hrana je svježa, nutritivno bogata i ukusna. Kuhari upotrebljavaju lokalne svježe namirnice pa tako gosti mogu uživati i u svakodnevno svježem kruhu spravljenom od domaćih žitarica

Dodatne mogućnosti:
- jahanje konja (2 sata)
- jahanje konja (cjelodnevno)
- planinska jahačka avantura
- vožnja u zaprežnim kolima
- konjička škola u prirodi
- satovi jahanja
- planinarenje
- najam bicikla
- izlet džipovima u Park prirode Velebit
- potraga za medvjedima
- izlet na Jadransko more (cca. 55km) – plivanje
- kanuing
- večernje zajedničke aktivnosti i radionice

KONTAKT