MSC Magnifica

main-msc-magnifica_tcm13-6216_tcm77-6216
MSC Magnifica
10. travnja 2016.
MSC Opera9
MSC Opera
10. travnja 2016.

MSC Magnifica

MSC Musica8

 

Krstarenje na brodu MSC Musica utjelovljuje talijansku profinjenost i eleganciju. Ovaj čarobni brod gostima nudi veličanstvene prostorije za ugodna druženja i niz raznovrsnih sadržaja. Oduševit će vas središnji prostor na brodu MSC Musica s blistavim vodopadom i klavirom na kristalnom podiju povrh bazena svjetlucave vode.

Blještavilo vlada i u Crystal Lounge salonu te Havana Club cigar room-u, u minimalistički uređenom Kaito Sushi Baru i smirenom Zen gardenu, da ne spominjemo vrhunske talijanske restorane. Krstarenje na brodu MSC Musica prema atraktivnim destinacijama, osjetit ćete istinsku harmoniju bez obzira koje krstarenje odaberete.
MSC Musica je prvi brod „klase Musica“  u floti MSC Krstarenja. MSC Musica je postala kraljica bala u Veneciji 29. lipnja 2006., gdje je uz vatromet raskošnih boja proslavljeno njezino krštenje. Sophia Loren – ambasadorica talijanske elegancije - bila je kuma brodu MSC Musica, jednom od najboljih primjera profinjenosti i luksuza.

Prepustite se čarima broda MSC Musica i uživajte u opuštajućem krstarenju. Poznati po izvornom talijanskom stilu, iznimnoj gostoljubivosti i elegantnom okruženju, MSC Krstarenja pozivaju vas da se prepustite simfoniji novih iskustava na vašem sljedećem krstarenju! Proučite plan paluba broda MSC Musica i neka vas ponese inspiracija za novo istraživačko krstarenje s nama!

 

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Godina izgradnje

2006

Bruto tonaža

92.409 tona

Kapacitet putnika

2.550

Broj članova posade

1.014

Broj kabina

1.275 od toga 17 za osobe sa smanjenom pokretljivošću

Dužina / Širina / Visina

293,80 m / 32,20 m / 59.64 m

Broj paluba

16 od toga 13 za putnike

Maksimalna brzina

22 čv

Prosječna brzina

17 čv

Tehnologija zaštite okoliša

Najsuvremeniji sustav za tretman i recikliranje otpadnih voda te niz štedljivih uređaja do optimizirane klimatizacije.

 

 

KABINE

 

Unutarnja kabina

Površina približno 13 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne,(osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac

 

Kabina s pogledom na more

Površina približno 16 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne,(osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.

* Napomena: pojedine kabine na palubi Forte imaju ograničen pogled

 

Kabina s balkonom

Površina približno od 17 m2 do 23 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne (osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.

 

Apartman s balkonom

Površina približno od 33 m2 do 40 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne, klimatizacija, garderobni prostor, kupaonica s kadom, interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac

 

Unutarnja kabina - za goste s posebnim potrebama

Površina približno 20 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne,(osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac

Kabina s pogledom na more - za goste s posebnim potrebama

Površina približno 17 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne,(osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.

* Napomena: pojedine kabine na palubi Forte imaju ograničen pogled

 

Kabina s balkonom - za goste s posebnim potrebama

Površina približno 39 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne (osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac