MSC Magnifica

MSC Lirica16
MSC Lirica
10. travnja 2016.
MSC Musica8
MSC Magnifica
10. travnja 2016.

MSC Magnifica

main-msc-magnifica_tcm13-6216_tcm77-6216

MSC Magnifica, raskošna i prekrasna – pripremite se za ukrcaj na brod koji se luksuzom ističe od svih ostalih.

MSC Magnifica najnoviji je brod u floti MSC Krstarenja, a pripada klasi Musica.

Nakon svečane ceremonije krštenja u Hamburgu, predivna MSC Magnifica otisnula se na prvo krstarenje u  ožujku 2010., nudeći putnicima niz uzbudljivih destinacija.
Revolucionaran i inovativan, brod
MSC Magnifica uspješno spaja vrhunsku udobnost s inovativnim dizajnom  i najsuvremenijom tehnologijom osiguravajući izvanrednu energetsku učinkovitost bez štetnog utjecaja na okoliš.

MSC Magnifica prima i do 2.500 putnika od kojih većina može uživati u vanjskim kabinama s balkonom i pogledom na more. Za vrijeme krstarenja, na usluzi vam je stručni tim koji broji 1.000 zaposlenika koji brinu o putnicima od samog trenutka ukrcaja na brod, kako bi potpuno opušteni mogli bezbrižno uživati u odmoru.

U samom srcu broda MSC Magnifica nalazi se rajska oaza mira, luksuzni MSC AUREA Spa. Ovaj raskošni wellness centar nudi mnoštvo mogućnosti za opuštanje: od sauna i turskih kupelji do fitness centra, kozmetičkog salona, sale za thalassoterapiju, prostora za opuštanje i sobe za masažu. Zašto se ne biste za vrijeme krstarenja prepustili rukama profesionalnih masera s Balija i uživali u čaroliji autentične masaže?

MSC Magnifica pruža beskrajne mogućnosti za odmor i opuštanje. Upijajte revitalizirajuće zrake sunca na palubi za sunčanje ili birajte između tri bazena, jednog ispod genijalnog „Magrodome“ pomičnog krova – savršenog za zimska krstarenja. Tko je za tenis ili košarku? Možda trčanje na jedinstvenoj stazi na palubi?

Za vrijeme krstarenja brodom MSC Magnifica, na raspolaganju su brojni gastronomski i zabavni sadržaji, ali i mnogo više od toga. Možete birati između pet restorana, brojnih barova, internet café-a i cigar room-a – da ne spominjemo kazalište s 1.200 sjedala, kino, kockarnicu i diskoteku – MSC Magnifica zaista živi u skladu sa svojim talijanskim imenom – veličanstveno!

 

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Godina izgradnje

2010

Bruto tonaža

95.128 tona

Kapacitet putnika

2.518

Broj članova posade

1.038

Broj kabina

1.259 od toga 16 za osobe sa smanjenom pokretljivošću

Dužina / Širina / Visina

293,80 m / 32,20 m / 59.64 m

Broj paluba

16 od toga 13 za putnike

Maksimalna brzina

22,90 čv

Prosječna brzina

17 čv

Tehnologija zaštite okoliša

Najsuvremeniji sustav za tretman i recikliranje otpadnih voda te niz štedljivih uređaja do optimizirane klimatizacije

 

 

KABINE

 

Unutarnja kabina

Površina približno 13 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne, klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.

 

 

Kabina s pogledom na more

Površina približno 16 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne,(osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.

* Napomena: pojedine kabine na palubi Camogli imaju ograničen pogled.

 

Kabina s balkonom

Površina približno od 17 m2 do 23 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne (osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.

 

 

Obiteljski apartman s balkonom

Površina približno 27 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne, klimatizacija, garderobni prostor, kupaonica s kadom, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.

 

 

Apartman Deluxe

Površina približno 31 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne, klimatizacija, garderobni prostor, kupaonica s kadom, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.

 

 

Unutarnja kabina za osobe s posebnim potrebama

Površina približno 20 m2. Klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.

 

KARAKTERISTIKE 
Širine ulaznih vrata kabine: 81,50 cm
Širina ulaznih vrata kupatila: 85 cm
Površina kupatila: 4 m2 
Sjedalica ispod tuša  
Visina sklopive sjedalice: 45 cm
Ručke smještene uz WC školjku

 

 

Kabina s pogledom na more za osobe s posebnim potrebama

Površina približno 17 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne,(osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac

 

KARAKTERISTIKE 
Širine ulaznih vrata kabine: 81,50 cm
Širina ulaznih vrata kupatila: 85 cm
Površina kupatila: 4 m2 
Sjedalica ispod tuša  
Visina sklopive sjedalice: 45 cm
Ručke smještene uz WC školjku

 

 

Kabina s balkonom za osobe s posebnim potrebama

Površina približno od 33 m2 do 39 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne (osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.

 

KARAKTERISTIKE 
Širine ulaznih vrata kabine: 81,50 cm
Širina ulaznih vrata kupatila: 85 cm
Površina kupatila: 4 m2 
Sjedalica ispod tuša  
Visina sklopive sjedalice: 45 cm
Ručke smještene uz WC školjku