MSC Opera

MSC Musica8
MSC Magnifica
10. travnja 2016.
MSC Orchestra4
MSC Orchestra
10. travnja 2016.

MSC Opera

MSC Opera9

Čak i prije nego što MSC Opera zaplovi, već kada se ukrcate na brod osjećat ćete se kao na putovanju otkrića. Uz impresivan niz novih sadržaja, brod je sada još opremljeniji kako bi zadovoljio sve vaše potrebe.

Dodane su nove prostrane balkonske kabine s izvrsnim panoramskim pogledom koji će vas oduševiti. Uz veći prostor za restorane i buffet, za vrijeme krstarenja služit će se još veći izbor kulinarskih poslastica. Dodano je novih 319 m2 koji su predviđeni za glazbu i ples. Uz pomoć uglednih partnera kao što su Chicco, LEGO® i Namco®, stvorene su nevjerojatne nove igraonice za djecu svih uzrasta, počevši s novim zabavnim vodenim parkom prepunim uzbuđenja. Za goste željne opuštanja i wellnessa,  MSC Aurea Spa je obogaćen s više prostora za razne masaže.

Nova zona za shopping imena WALK THROUGH SHOPS nalazi se na palubi 6.

Sve to je samo djelić onoga što pruža krstarenje brodom MSC Opera. Svijet novih doživljaja čeka na vas, jer MSC Opera je brod skrojen po vašoj mjeri.

MSC Opera predstavlja potpuno novu razinu udobnosti, kako bi se gosti osjećali baš kao da su doma.

Od novih tepiha, novo tapeciranih stolica, obojanih stropova na recepciji i ostalim javnim prostorima do preuređenih stepeništa i hodnika, ne zaboravljajući i prostore na otvorenom poput nove palube za sunčanje, cijeli brod je baš poput novog. 94 nove balkonske kabine nude pogled na more koji oduševljava, a njihovi gosti moći će udisati jedinstvenu atmosferu svake nove destinacije.

Svaka kabina je redizajnirana i opremljena novim tepisima, novim tkaninama i novim sadržajima, osiguravajući gostima uživanje u standardima smještaja, vodećima u industriji.

 

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Godina izgradnje

2004

Bruto tonaža

59.058 tona

Kapacitet putnika

1.712

Broj članova posade

728

Broj kabina

878 od toga 5 za osobe sa smanjenom pokretljivošću

Dužina / Širina / Visina

251,25 m / 28,80 m / 54 m

Broj paluba

13 od toga 9 za putnike

Maksimalna brzina

21,70 čv

Prosječna brzina

17 čv

Tehnologija zaštite okoliša

Najsuvremeniji sustav za tretman i recikliranje otpadnih voda te niz štedljivih uređaja do optimizirane klimatizacije.

 

 

 

KABINE

 

Unutarnja kabina

Površina: 13 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne,(osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac

 

Kabina s pogledom na more

Površina: 13 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne,(osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.

* Napomena: pojedine kabine na palubi Rigoletto imaju ograničen pogled.

 

Kabina s balkonom

Površine približno od 15 m2 do 16 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne (osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.

204 nove balkonske kabine smještene na palubama 9 i 10. Sve balkonske kabine su preuređene s novim tepisima i presvlakama. Sofe su također presvučene novim materijalima, obnovljene su i kupaonice, a tu su i nove navlake i prekrivači za krevete kao i novi LED televizori. Svaka kabina ima bračni krevet koji se može odvojiti u dva zasebna kreveta, kupaonicu s tušem, interaktivnu TV, telefon, priključak za internet (uz naknadu), minibar, sigurnosni pretinac. Približno 17 m2

 

Apartman s balkonom

Površina približno 27 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne, klimatizacija, garderobni prostor, kupaonica s kadom, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac

 

Unutarnja kabina - za goste s posebnim potrebama

Površina: 21 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne,(osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac