MSC Orchestra

MSC Opera9
MSC Opera
10. travnja 2016.
MSC Poesia10
MSC Poesia
10. travnja 2016.

MSC Orchestra

MSC Orchestra4

Svi elementi na brodu MSC Orchestra skladno su kombinirani da stvore izvanrednu atmosferu. S pažnjom odabrani detalji, mediteranska gostoljubivost te ukusna talijanska kuhinja zajedno čine savršeno odredište za bezbrižno krstarenje.

 

Porinuta 14. svibnja 2007., spektakularna MSC Orchestra jedan je od novijih brodova u floti MSC Krstarenja. . Drugi iz „klase Musica“ brodova za krstarenje, MSC Orchestra nudi savršen spoj modernog dizajna, udobnosti i sigurnosti. Prozračni i prostrani zajednički prostori i stil s talijanskim potpisom čine brod za krstarenje MSC Orchestra elegantnim primjerom za buduće projekte izgradnje brodova.

Krstarenje luksuznim brodom MSC Orchestra je prepuno iznenađenja. Raznovrsna ponuda zabavnih  sadržaja – isprobajte stazu za trčanje na samoj palubi, opustite se u turskoj kupelji, ručajte u kineskom restoranu Shanghai, počastite se pićem u egzotičnom baru Savannah ukrašenim slikama životinja, u raskošnom Purple baru ili pak uživajte u holivudskom glamuru otmjenog bara Zaffiro.

Tijekom krstarenja iskušajte sreću u Palm Beach kockarnici, provedite noć plešući u diskoteci ili pogledajte predstavu u kazalištu Covent Garden s bogatim zabavnim programom.

Sa svojih 16 paluba, sa saunom i hidromasažnim kadama, bogatim izborom restorana i izvrsnim pizzerijama, zabavnim sadržajima za djecu (igraonicu Jungle Adventure i Teen’s klub), MSC Orchestra pruža istinsko zadovoljstvo krstarenja. 

U sezoni 2015, MSC Orchestra će zaploviti destinacijama kao što su: Dubai i Emirati, Sjeverna Europa, Mediteran te Karibi i Antili. Pridružite nam se na ovom prekrasnom brodu i doživite krstarenje koje možete samo poželjeti.

 

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Godina izgradnje

2007

Bruto tonaža

92.409 tona

Kapacitet putnika

2.550

Broj članova posade

1.054

Broj kabina

1.275 od toga 17 za osobe sa smanjenom pokretljivošću

Dužina / Širina / Visina

293,80 m / 32,20 m / 59.64 m

Broj paluba

16 od toga 13 za putnike

Maksimalna brzina

22,90 čv

Prosječna brzina

17 čv

Tehnologija zaštite okoliša

Najsuvremeniji sustav za tretman i recikliranje otpadnih voda te niz štedljivih uređaja do optimizirane klimatizacije.

 

 

KABINE

 

Unutarnja kabina

Površina približno 13 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne,(osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.

 

Kabina s pogledom na more

Površina približno 16 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne,(osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.

* Napomena: pojedine kabine na palubi Arpa imaju ograničen pogled

 

Kabina s balkonom

Površina približno od 17 m2 do 23 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne (osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac

 

Apartman s balkonom

Površina približno 31 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne, klimatizacija, garderobni prostor, kupaonica s kadom, interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac

 

Unutarnja kabina - za goste s posebnim potrebama

Površina približno 20 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne,(osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac

 

Kabina s pogledom na more - za goste s posebnim potrebama

Površina približno 17 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne,(osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.

* Napomena: pojedine kabine na palubi Forte imaju ograničen pogled

 

Kabina s balkonom - za goste s posebnim potrebama

Površina približno od 33 m2 do 40 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne (osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac