MSC Poesia

MSC Orchestra4
MSC Orchestra
10. travnja 2016.
MSC Preziosa1
MSC Preziosa
10. travnja 2016.

MSC Poesia

MSC Poesia10

 

Krstarenje brodom MSC Poesia obogaćeno je novom dimenzijom užitka. Na ovom ćete elegantnom brodu otkriti ono najbolje od luksuznog krstarenja: spektakularne fontane s mostovima u središnjem prostoru, Zen vrt u sushi baru i prostranu oazu mira – wellness centar na 1100 m2 površine. Zamislite se kako uživate na balkonu između mora i noćnog neba prekrivenog zvijezdama -  nema boljeg načina provođenja odmora od krstarenja!

MSC Poesia, naš treći brod u „klasi Musica“, porinut je 2008. godine. Sukladno očekivanjima, ova ljepotica građena je vodeći računa o najvišim i najzahtjevnijim ekološkim standardima što je rezultiralo modernim, ekološki osviještenim brodom za krstarenje.

Dizajnirani u tipičnom talijanskom duhu i eleganciji koje gosti povezuju s MSC Krstarenja, apartmani na brodu MSC Poesia su prostrani i uređeni sa stilom, a većina ih ima privatne balkone. Kabine su luksuzno opremljene s posebnom pažnjom koja je posvećena i najmanjem detalju kako bi se postigao veličanstven izgled čitavog broda.

Dok traje nezaboravno krstarenje, počastite svoja nepca u vinskom baru ili se opustite u ležernoj atmosferi Mojito bara. Zašto ne biste uživali u kino predstavi na ogromnom platnu pored bazena, na otvorenom, pod zvijezdama? Djecu će oduševiti igre na temu kamenog doba i dinosaura, a tinejdžeri će svoje vrijeme rado provoditi u Teen’s klubu.

Bez obzira provodite li obiteljski odmor ili romantično krstarenje u dvoje, očaravajući brod MSC Poesia nudi krstarenja koja će vas inspirirati.

 

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Godina izgradnje

2008

Bruto tonaža

92.627 tona

Kapacitet putnika

2.550

Broj članova posade

1.039

Broj kabina

1.275 od toga 17 za osobe sa smanjenom pokretljivošću

Dužina / Širina / Visina

293,80 m / 32,20 m / 59.64 m

Broj paluba

16 od toga 13 za putnike

Maksimalna brzina

23 čv

Prosječna brzina

18 čv

Tehnologija zaštite okoliša

Najsuvremeniji sustav za tretman i recikliranje otpadnih voda te niz štedljivih uređaja do optimizirane klimatizacije.

 

 

KABINE

 

Unutarnja kabina

Površina približno 13 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne,(osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.

 

Kabina s pogledom na more

Površina približno 16 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne,(osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.

* Napomena: pojedine kabine na palubi Tasso imaju ograničen pogled

 

Kabina s balkonom

Površina približno od 17 m2 do 23 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne (osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac

 

Apartman s balkonom

Površina približno 31 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne, klimatizacija, garderobni prostor, kupaonica s kadom, interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac

 

Unutarnja kabina - za goste s posebnim potrebama

Površina približno 20 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne,(osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac

 

Kabina s pogledom na more - za goste s posebnim potrebama

Površina približno 17 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne,(osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije ukljuceno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.

* Napomena: pojedine kabine na palubi Forte imaju ograničen pogled

 

Kabina s balkonom - za goste s posebnim potrebama

Površina približno od 33 m2 do 40 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne (osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac