MSC Preziosa

MSC Poesia10
MSC Poesia
10. travnja 2016.
MSC Sinfonia4
MSC Sinfonia
10. travnja 2016.

MSC Preziosa

MSC Preziosa1

 

Dobro došli na brod MSC Preziosa, novu perjanicu flote, stvorenu za uživanje u dragocjenostima mediteranskog duha na nezaboravnim istraživalačkim putovanjima diljem svijeta.

Doživite ljepotu odabranih prirodnih materijala koji odišu mediteranskom svjetlošću i bojama, uključujući i pravi kameni trg, uz spektakularne značajke poput središnjeg stubišta optočenog Swarovski kristalima i čarobni „infinity“ bazen.

Uživajte i u već poznatim, nagrađivanim sadržajima: MSC Aurea Spa centar s wellness i tretmanima ljepote koji će odagnati svu napetost, izdvojeni luksuzni MSC Yacht Club s ekskluzivnim apartmanima, uslugom butlera te vlastitim prostorijama i privatnim palubama, sve to uz povlašteni pristup zabavnim sadržajima na brodu, uključujući i kockarnicu te kazalište u rangu samog Broadwaya.

Otkrijte inovacije svojstvene samo brodu MSC Preziosa koje gostima pružaju nove prilike da svaki trenutak prilagode svom ukusu i raspoloženju. Primjerice profinjena Top 18 paluba za sunčanje s vlastitim spa uslugama i Tiki barom ili zabavne igre u dječjem vodenom parku Doremi dvorac. Tu je i uzbudljivi Vertigo, najduži vodeni tobogan na moru, Galaxy restoran s otvorenom kuhinjom te panoramska diskoteka koja drži ritam do kasno u noć.

Želite li se sunčati u potpunom miru i privatnosti? Uživajte u suncu sa stilom u mirnom utočištu samo za odrasle. Top 18 nudi privatnu palubu s predivnim pogledom na more, a da ne zaboravimo i na vlastite spa usluge, bar i besplatne voćne nareske. Za grupe prijatelja, parove u potrazi za romantičnim skrovištem ili roditelje koji bi željeli malo vremena za sebe - Top 18 savršeno je mjesto za opuštanje.

Sve to i još mnogo toga možete otkriti na brodu MSC Preziosa, uživajući u svakom dragocjenom trenutku dok morem istražujete najljepša mjesta na svijetu, u pravom mediteranskom stilu.

 

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Godina izgradnje

2013

Bruto tonaža

139.072 tona

Kapacitet putnika

3.502

Broj članova posade

1.388

Broj kabina

1.751 od toga 45 za osobe sa smanjenom pokretljivošću

Dužina / Širina / Visina

333,30 m / 37,92 m / 67,69 m

Broj paluba

18 od toga 14 za putnike

Maksimalna brzina

24,21 čv

Prosječna brzina

19 čv

Tehnologija zaštite okoliša

AWT (Najsuvremeniji sustav za tretman i recikliranje otpadnih voda) te niz štedljivih uređaja do Monitoring Systen (optimizirane klimatizacije)

 

 

 

KABINE

 

Unutarnja kabina

Površina približno od 13 m2 do 16 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u zasebne krevete. Prostrana garderoba. Kupaonica s tušem. Interaktivna TV. Telefon. Mogućnost spajanja na internet putem vlastitog prijenosnog računala (plaćanje po cjeniku). Mini bar i sef. Klima

 

 

Kabina s pogledom na more

Površine približno 12 m2 do 20 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u zasebne krevete. Prostrana garderoba. Kupaonica s tušem. Interaktivna TV. Telefon. Mogućnost spajanja na internet putem vlastitog prijenosnog računala (plaćanje po cjeniku). Mini bar i sef. Klima.

 

Kabina s balkonom

Površine približno 17 m2 do 26 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u zasebne krevete. Prostrana garderoba. Kupaonica s tušem ili kadom. Interaktivna TV. Telefon. Mogućnost spajanja na internet putem vlastitog prijenosnog računala (plaćanje po cjeniku). Mini bar i sef. Klima.

 

 

Apartmani

Brodovi klase Fantasia nude različite vrste apartmana, neki od njih imaju balkon, dok su ostali s panoramskim prozorom koji se ne može otvoriti. Svi imaju bračni krevet koji se na zahtjev može odvojiti u zasebne krevete, klimatizaciju, prostranu garderobu, kupaonicu s kadom, interaktivnu TV, telefon, priključak za internet (uz naknadu), mini bar, sef. Površina približno od 21 m2 do 47 m2. S balkonom. Ovakva vrsta smještaja dostupna je samo za Aurea doživljaj.

 

 

MSC Yacht Club Apartman Deluxe

Površine  približno od 26 m2 do 32 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u zasebne krevete. Prostrana garderoba. Kupaonica s kadom. Interaktivna TV. Telefon. Mogućnost spajanja na internet putem vlastitog prijenosnog računala (plaćanje po cjeniku). Nintendo Wii konzola. Mini bar i sef. Klima.

 

 

MSC Yacht Club Predsjednički i obiteljski apartman

Površina približno od 45 m2 do 53 m2 s panoramskim prozorom. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u zasebne krevete. Prostrana garderoba. Kupaonica s kadom. Interaktivna TV. Telefon. Mogućnost spajanja na internet putem vlastitog prijenosnog računala (plaćanje po cjeniku). Nintendo Wii konzola. Mini bar i sef. Klima.

 

 

Apartman Royal

Površina približno 52 m2 (apartman 36 m2 + balkon 16m2). Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u zasebne krevete. Prostrana garderoba. Kupaonica s kadom. Interaktivna TV. Telefon. Mogućnost spajanja na internet putem vlastitog prijenosnog računala (plaćanje po cjeniku). Nintendo Wii konzola. Mini bar i sef. Klima.

 

 

Super Family kabina

Dvije spojene trokrevetne kabine, s dvije kupaonice i dva balkona, a koje mogu primiti do 6 osoba.

 

 

MSC Yacht Club Apartman Deluxe – za goste s posebnim potrebama

Bračni krevet, klima, prostrana garderoba s predjelom za vješanje smještenim na nižu razinu, interaktivna televizija (ITV), radio, telefon, Samsung televizor s LCD ekranom. Oprema za spajanje na internet (uz plaćanje po cjeniku), Nintendo Wii konzola, mini bar, sef smješten na nižu razinu. Površina otprilike 32 m2 do 42 m2.
Prekidači za svjetlo, umetak za karticu (gdje je dostupan) te rashladni klima uređaj smješteni su na nižoj visini. Prekidači za svjetlo nalaze se uz krevet u svakoj kabini.
Kupaonica je opremljena sklopivom sjedalicom (na visini od 44 cm). Ručke su smještene uz wc školjku, dok se dvije nalaze unutar tuš kabine (92 cm). Umivaonik je na visini od 84 cm, dok na podu kupaonice ne postoje nikakve uzvisine ili prepreke (za nesmetan pristup invalidskim kolicima).