MSC Sinfonia

MSC Preziosa1
MSC Preziosa
10. travnja 2016.
MSC Splendida9
MSC Splendida
10. travnja 2016.

MSC Sinfonia

MSC Sinfonia4

Krstarenje brodom MSC Sinfonia postaje nezaboravno krstarenje otkrića. Svojim impresivnim novim sadržajima, krstarenje brodom MSC Sinfonia zadovoljit će svačije potrebe.

Dodane su nove prostrane balkonske kabine s izvrsnim panoramskim pogledom koje će oduševiti naše goste.
Uz veći prostor za restorane i buffete, za vrijeme krstarenja služit će se još veći izbor kulinarskih poslastica. Dodano je novih 319 m2 koji su predviđeni za više glazbe i plese.

Uz pomoć naših uglednih partnera kao što su Chicco, LEGO® i Namco®, stvorili smo nevjerojatne nove igraonice za djecu svih uzrasta, počevši s novim zabavnim parkom prepunim uzbuđenja. Za goste željne opuštanja i wellnessa,  naš MSC Aurea Spa je obogaćen s više prostora za masaže.

Sve to je samo djelić onoga što pruža krstarenje brodom MSC Sinfonia. To je jednostavno svijet novih iskustava koje možete otkriti za vrijeme nezaboravnog krstarenja.

Od svake kabine - koje su potpuno redizajnirane, te novih tepiha i tkanina do preuređenih hodnika i stubišta preko novog solarija, cijeli brod se osjeća potpuno novi.

Udobnost za vrijeme krstarenja brodom MSC Sinfonia podiže nivo udobnosti na novu razinu, gdje se u potpunosti osjećate kao kod kuće.

 

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Godina izgradnje

2005

Renaissance Program

 2015

Bruto tonaža

65.542 tona

Kapacitet putnika

2.579

Broj članova posade

765

Broj kabina

976

Dužina / Širina / Visina

274,9 m / 32 m / 54 m

Broj paluba

13, od toga 9 za putnike

Maksimalna brzina

20,01 čv

Prosječna brzina

18 čv

 

 

KABINE

 

Apartman s balkonom

Površina približno 27 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne, klimatizacija, garderobni prostor, kupaonica s kadom, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.

 

Balkonska kabina

94 novih balkonskih kabina, palube 7, 8, 9, 10
nove balkonske kabine (balkon površine 3,5 m2), potpuno redizajnirane i smještene na najatraktivnijim palubama broda.
Svaka kabina je posebno dizajnirana:
novi tapeti i nijanse, kompletno renovirane kupaonice, svaka kabina ima novi LED TV.

 

Kabina s pogledom na more

Površina: 13 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne (osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.

* Napomena: pojedine kabine na palubi Brahms imaju ograničen pogled

 

Unutarnja kabina

Površina: 13 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne,(osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac

 

Unutarnja kabina za goste s posebnim potrebama

Površina: 21 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne,(osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije ukljuČeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac