SVA PUTOVANJA

brac1
Slovenia-Croatia-Montenegro-Bosnia-Serbia & excursion to Venice 18 days
2. veljače 2016.
exclusive-hangar7
AERO FREIDREICHSHAFEN 2016.
19. veljače 2016.
Show all
AIN015
59035608
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
directions_parking
erdinger-weissbraeu
München_-_Allianz-Arena_(Luftbild)
AIN013
AIN012
AIN011

AUTOINDUSTRIJA NJEMAČKE


NAZIV PUTOVANJA: AUTOINDUSTRIJA NJEMAČKE

NAČIN PUTOVANJA: AUTOBUS

BROJ DANA: 4

TERMIN PUTOVANJA: Na upit

CIJENA PUTOVANJA: Na upit

KOD PUTOVANJA: AIN01

KOD PUTOVANJA: AIN01

 

SKU: AIN01. Kategorija: . Oznaka: .
Opis
  1. dan, ZAGREB – INGOLSTADT

Polazak je predviđen s dogovorenog mjesta u 01:00 sat. Slijedi vožnja preko Slovenije I Austrije do Njemačke, točnije do Ingolstadt-a, uz kraće pauze tijekom vožnje. Nakon kraćeg predaha za jutarnju kavu, odlazimo u posjet  tvornici Audi-a. Za vrijeme dvosatnog obilaska ćemo čuti mnoge zanimljivosti o proizvodnom procesu Audi-a I same tvornice, a eksponati u Muzeju će nas provesti kroz vrijeme  I povijest  Audi, DKW, Horch, Wanderer i NSU brandova. Audi je osnovao August Horch (za vrijeme dok je odlučio pokrenuti svoju tvrtku bio voditelj proizvodnje  kod Karla Benz-a).

Horchovi automobili su bili smatrani kao napredne alternative modela velikih brandova uključujući Benz I Mercedes no za vrijeme ekonomskog kolapsa, bio je primoran preseliti tvrtku I prebaciti poslovanje u dioničko društvo.  Par godina nakon spora, Horch je bio prisiljen na ostavku od strane društva dioničara te je izgubio pravo korištenja svog prezimena na automobilima, ali to mu nije bila prepreka zadugo.

Osnovao je novu tvrtku, preveo svoje prezime na latinski jezik I Audi je bio rođen…ili je naziv možda akronim za Auto Union Deutsche Industrie? Vjerujemo da ćete točan odgovor dobiti za vrijeme obilaska Muzeja :-)

Po završetku razgleda Tvornice I Muzeja, slijedi odlazak u hotel, a nakon kraćeg slobodnog vremena predlažemo zajedničku šetnju gradom.

Povratak u hotel, noćenje.

 

  1. dan, INGOLSTADT – Sindelfingen  – STUTTGART

Nakon doručka odlazimo do Sindelfingen-a gdje nas očekuje posjet tvornici Mercedes Benz-a.

Obilazak najvećeg mercedesovog postrojenja u svijetu pruža detaljan uvid u fascinantan svijet proizvodnje vozila. Za vrijeme obilaska vidjet ćemo mjesto gdje djelovi po prvi puta preuzimaju oblik, vidjet ćemo kako roboti izvode svoj “balet” I  gdje nastaju okviri šasija.  U logističkom djelu ćemo naučiti kako se djelovi vozila pripremaju za transport na montažu od strane dva transportna sistema nazvana “Bertha and Gottlieb”, uz ostale transportne sisteme.

Po razgledu tvornice nastavljamo prema Stuttgartu gdje ćemo posjetiti Mercedes Benz muzej.

Mercedes-Benz muzej je jedini muzej na svijetu koji može dokumentirati kontinutitet rada autoindustrije preko 130 godina, od svojih početaka do današnjih dana. Na devet nivoa pokriva površinu od 16,500m2, a muzej broji 160 vozila I preko 1500 izložaka.

*Ukoliko želite, u Muzeju možete (uz doplatu) isprobati I auto-simulator*

Poslije obilaska Muzeja slijedi kraće slobodno vrijeme za ručak, a nakon ručka odlazimo u posjet Tvornici I Muzeju Porsche.

Porsche živi svoju povijest baš kao I njegovi klijenti. Da bi se osigurala najviša razina pažnje I održavanja branda povijesnih automobila, Porsche je uspostavio posebnu muzejsku radionicu.

Prije nego uđemo na izložbu, proći ćemo pored staklenih pregrada gdje ćemo imati prilike vidjeti majstore mehanike I stručnjake koji rade na raznim vrstama klasičnih Porschea. Uistinu jedinstveno iskustvo koje se može doživjeti samo u ovom muzeju.

Po razgledu Muzeja, u pratnji tehnologa posjetit ćemo tvornicu I vidjeti kako nastaju ove nadaleko poznate I obožavane jurilice.

Predlažemo zajedničku kasno poslijepodnevnu šetnju gradom, a potom smještaj u hotel. Noćenje.

 

  1. dan, STUTTGART – MUNCHEN

Poslije doručka, krećemo prema Munchenu. Po dolasku  prvo ćemo posjetiti Muzej I Tvornicu BMW.

Doživite BMW brand!

U neposrednoj blizini sjedišta, imat ćemo priliku uživati u fascinantnoj paleti raznolikih aktivnosti.

Zaviriti iza kulisa automobilske proizvodnje I Istražiti BMW svijet kroz: proizvodne procese, prikaz tradicije I futurističkih trendova za vrijeme obilaska muzeja… Započet ćemo putovanje u prošlosti I proputovati u budućnost. Dozvoliti si da nas BMW očara I kao brand I svojom devedeset godina starom poviješću. Za vrijeme obilaska muzeja imat ćemo priliku vidjeti neke od 125 najvrjednijih I najatraktivnijih automobila, motocikala I motora.

Slijedi kraće slobodno vrijeme za ručak, a potom predlažemo posjet Allianz Areni.

Procijenite sami zašto je Allianz Arena na glasu kao jedan  od najboljih svjetskih nogometnih stadiona! Krenimo u razgled Arene I zavirimo u unutrašnjost ovog izvanrednog I neobičnog stadiona.

Doživite pogled sa stajališta profesionalnog nogometaša I otkrijte jedinstvene detalje ove uzbudljive strukture.

Po završetku razgleda Arene uronit ćemo u priču njemačkog najuspješnijeg kluba FC Bayern.

Najveći klupski muzej u državi vodi nas na putovanje od samog osnutka 1900. pa sve do 2013. Brojni trofeji, izvrsne izložbe plus inovativne medijske tehnologije pružaju impresivnu kombinaciju informacija, emocija I interakcije u FC Bayern-u.

Slijedi smještaj u hotel. Predlažemo odlazak u večernju šetnju gradom te  zajedničku večeru u pivnici. Povratak u hotel, noćenje.

 

  1. dan, MUNCHEN – ZAGREB

Nakon doručka predlažemo panoramski razgled grada, a potom posjet Deutsches museum-u najvećem muzeju znanosti i tehnologije na svijetu sa preko 20.000 izložaka (prijevozna sredstva, znanstveni instrumenti, kemija, fizika, astronomija, dekorativne umjetnosti, aeronautika, astronomija, kompjutori i mikroelektronika).

Slobodno vrijeme za ručak osobne programe do polaska za Zagreb koji je predviđen u poslijepodnevnim satima. Povratak je predviđen na mjesto polaska oko ponoći.

 

 

Aranžman uključuje:

– prijevoz autobusom visoke turističke kategorije na navedenim relacijama

– smještaj u hotelu 3* u Ingolstadtu na osnovi 1 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama (TWC)

– smještaj u hotelu 3* u Stuttgartu na osnovi 1 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama (TWC)

– smještaj u hotelu 3* u Munchenu na osnovi 1 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama (TWC)

– posjet tvornici I muzeju Audi

– posjet tvornici I muzeju  Mercedes Benz

– posjet tvornici I muzeju BMW

– posjet Deutsches muzeju

– usluge turističkog pratitelja tijekom putovanja

– paket putnog osiguranja (dodatno zdravstveno osiguranje, osiguranje od otkaza putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja)

– jamčevno i osiguranje od odgovornosti

– troškove izrade i realizacije programa

 

Aranžman ne uključuje:

– ulaznice za objekte koje moguće posjetiti

– napojnice

– fakultativne troškove

– sve što nije navedeno pod “Aranžman uključuje”

– doplatu za jednokrevetnu sobu

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “AUTOINDUSTRIJA NJEMAČKE”